Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, οι φωτογράφοι της Motor1 έπιασαν την Mercedes AMG One σε μία δοκιμαστική μέρα στο Nürburgring. Ποιος δε θα ήθελε όμως, πέρα από απλές και άψυχες εικόνες, να έχει στα χέρια του και ένα βίντεο που δείχνει τους ελιγμούς αλλά και τον εντυπωσιακό ήχο του επερχόμενου hypercar της Mercedes AMG στην γενέτειρα πίστα του, Nürburgring.

Οι ευχές των petrolheads ανά τον κόσμο, εισακούστηκαν και χάρη στην CarSpyMedia, κυκλοφόρησε στο YouTube ένα βίντεο που δείχνει το καμουφλαρισμένο One να βρυχάται κάνοντας γύρους στην πιο γνωστή πίστα του πλανήτη.

Παρά το ότι έχει ήδη εμφανιστεί σε κόκκινο, γκρι και μαύρο χρώμα τον περασμένο μήνα, το πρωτότυπο AMG One που εντοπίστηκε στο Nürburgring εξακολουθεί να φορά το τυπικό ασπρόμαυρο καμουφλάζ. Βλέποντας το βίντεο θα προσφέρετε στον εαυτό σας μία οπτικοακουστική ευχαρίστηση καθώς το hypercar της Mercedes κραυγάζει σε κάθε επιτάχυνση παίρνοντας παράλληλα τις στροφές σαν να ήταν ευθείες. Κοιτάζοντας προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι υπήρχε ένα ελαφρύ ψιλόβροχο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον οδηγό να βγει στη διάσημη πίστα.

Η αναμονή μας για το AMG One χρονολογείται από το 2017 όταν η Mercedes το αποκάλυψε ως concept. Μεταξύ των πολλών πραγμάτων που διαθέτει είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Formula 1, συμπεριλαμβανομένου του υβριδικού συστήματος. Το AMG One αναμένεται να παράγει πάνω από 1.000 ίππους από ένα σύνολο τεσσάρων ηλεκτρικών κινητήρων σε συνδυασμό με τον κινητήρα V6 1,6 λίτρων. Σημειωτέον, αυτή η κινητήρια μονάδα παραγωγής ενέργειας προέρχεται από το αγωνιστικό αυτοκίνητο Mercedes F1 W06, ικανό να λειτουργεί έως και τις 11.000 σ.α.λ.

Mercedes AMG One

Το Mercedes-AMG One θα περιορίζεται μόνο σε 275 μονάδες, που έχουν ήδη πωληθεί για περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια ανά κομμάτι.