Στο κοντινό μέλλον, οι ιδιοκτήτες των Tesla δεν θα πρέπει να φωνάζουν μέσα από το αυτοκίνητο και με ανοιχτό παράθυρο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό περιβάλλον. Ο Elon Musk προϊδέασε σχέδια όπου τα αυτοκίνητα της Tesla θα μπορούν να “μιλούν” με τους πεζούς μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό του οχήματος.

Ο Elon δεν επισήμανε πως ακριβώς θα λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό, ωστόσο ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να παίζουν προγραμματισμένους ήχους αλλά και να μιλάνε απευθείας στο μικρόφωνο του οχήματος.

Είναι ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό καθώς ενισχύει την πρακτικότητα και την ασφάλεια. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να ειδοποιήσουν έναν ‘απρόσεκτο’ πεζό γρήγορα δίχως να χρειαστεί να ανοίξουν το παράθυρό τους. Φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι διασκεδαστικοί τρόποι χρησιμοποίησης του νέου χαρακτηριστικού.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here