Η Samsung έφερε το πρόγραμμα περιήγησης Samsung Internet στο νέο Galaxy Watch 4 που βασίζεται στο Wear OS.

Η περιήγηση σε ρολόι δε μοιάζει με τον ιδανικό τρόπο για να σερφάρει κανείς στο διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχει μια πρακτικότητα για μικρές εργασίες, όπως τον έλεγχο ενός ονόματος ή την αναζήτηση ενός τόπου. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει σκεφτεί κάποια προσεγμένα κόλπα για να καταστήσει δυνατή την περιήγηση στον ιστό από τον καρπό σας.

galaxy watch 4

Μια προφανής ερώτηση σχετικά με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον καρπό σας είναι πώς ακριβώς αυτή η μικρή, κυκλική οθόνη μπορεί να καταφέρει να εμφανίσει πλήρεις ιστοσελίδες. Ένας οδηγός θα εμφανιστεί όταν μεταβείτε στην πρώτη σας ιστοσελίδα που εξηγεί ότι μια διαγώνια σάρωση από κάθε πλευρά της οθόνης θα επιτρέψει στους χρήστες να φτάσουν στις γωνίες μιας ιστοσελίδας. Οι διαθέσιμες λειτουργίες μέσα από το Samsung Watch 4 και τον αντίστοιχο Browser είναι ένα swipe προς τα πάνω αποκαλύπτει επιλογές για σελιδοδείκτες, “Λειτουργία ζουμ” και μια συντόμευση για την αποστολή της ιστοσελίδας απευθείας στο συνδεδεμένο τηλέφωνό σας.

samsung

Αυτό το νέο πρόγραμμα περιήγησης δεν αλλάζει τίποτα αναφορικά με τις υπόλοιπες λειτουργίες των smart watch της Samsung και της σειράς Galaxy Watch 4. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσθήκη ενός προγράμματος περιήγησης σε ένα έξυπνο ρολόι δεν είναι κάτι καινούργιο.

Η Samsung διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα περιήγησης για τα smart watches που βασίζονται στο Tizen και ακόμη και το Apple Watch διαθέτει ενσωματωμένες δυνατότητες περιήγησης (αν και δεν υπάρχει ειδική έκδοση του Safari για το Apple Watch).