Η Huawei κυκλοφόρησε ένα νέο ζευγάρι Smart Glasses στην Κίνα, τα οποία έρχονται με το Harmony OS. Ο σχεδιασμός τους διαθέτει αποσπώμενο μπροστινό πλαίσιο, καθώς και υποστηρίζει την ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών.

Με το όνομα «Huawei Smart Glass», το προϊόν διατίθεται σε τρεις τύπους πλαισίων. Ένα κλασικό, ένα κομψό πιλοτικό, και ένα με ρετρό στρογγυλό πλαίσιο, τα οποία έρχονται και με μια σειρά διαφόρων χρωμάτων. Τα γυαλιά διαθέτουν τετράγωνα στερεοφωνικά ηχεία στα 128 mm, “ultra-thin large-amplitude” στον κρόταφο για ροή μουσικής και κλήσεις hands-free. Για τη μείωση της διαρροής ήχου, διαθέτει ένα ακουστικό σύστημα αντίστροφου ηχητικού πεδίου, το οποίο βοηθά επίσης στη μείωση της λήψης ήχου από εξωτερικούς χώρους.

Ερχόμενα με το Harmony OS, τα νέα Smart Glasses, επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, όπου μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο, ρυθμίζοντας το μόνο με ένα πλήκτρο. Τα πλήκτρα αφής του, βοηθούν να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, να αναπαράγετε ή να διακόψετε τη μουσική, ακόμη και να αλλάζετε audio lanes με μια κίνηση του δακτύλου σας.

Τα γυαλιά διαθέτουν επίσης λειτουργία υγείας της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, όπου οι αισθητήρες στο εσωτερικό ελέγχουν συνεχώς για τυχόν κακή στάση, όπως για παράδειγμα τη θέση του κεφαλιού σε σχέση με τη σπονδυλική σας στήλη. Επίσης, παρακολουθεί τη διάρκεια που το κεφάλι του χρήστη “κρέμεται”, για να παρέχει έγκαιρη προειδοποίηση για κινδύνους για την υγεία της σπονδυλικής στήλης. Με πλήρη φόρτιση, τα γυαλιά μπορούν να διαρκέσουν έως και 16 ώρες, ενώ παρέχουν 4,5 ώρες χρόνο ομιλίας και 6 ώρες αναπαραγωγή μουσικής. Διαθέτει επίσης ενσύρματο μαγνητικό σύστημα φόρτισης, ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, ενώ έχει και επίσης βαθμολογία IPX 4 για αντοχή στον ιδρώτα και στο πιτσίλισμα.

Το Huawei Smart Glass είναι διαθέσιμο στην Κίνα σε δύο εκδόσεις. Η μια κυκλοφορεί με διαφανείς φακούς στην τιμή 1699 Yuan (περίπου 235€), ενώ η άλλη έκδοση έρχεται με σκούρους φακούς, και κοστίζει 1899 Yuan (περίπου 265€).

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.