Όπως σας είχαμε ενημερώσει λίγες μέρες πριν, το Xiaomi Mi Band 4 ήταν έτοιμο για κυκλοφορία. Πλέον, μετά από μια σύντομη παρουσίαση του Κινέζικου κολοσσού, το band έκανε την εμφάνισή του και είναι διαθέσιμο για αγορά.

Το Mi Band 4 όπως περιμέναμε έχει βελτιωμένο σχεδιασμό αλλά και χαρακτηριστικά. Το πιο εντυπωσιακό τους στοιχείο είναι η έγχρωμη πλέον AMOLED οθόνη με tempered glass για προστασία από τις γρατζουνιές. Κυκλοφορούν στην αγορά δύο διαφορετικές εκδοχές του, μια με Bluetooth 5.0 και μια με NFC τεχνολογία. Η συσκευή με το Bluetooth κοστίζει μόλις $25 ενώ αυτή με το NFC φτάνει τα $33.

Ωστόσο, η Xiaomi κάνει την διαφορά για μια ακόμα φορά και μας φέρνει μια έκπληξη. Η εταιρεία κυκλοφορεί και μια τρίτη special έκδοση του band, με τον σχεδιασμό των Avengers. Η έκδοση αυτή θα κοστίζει $51.

Mi Band 4

Mi Band 4

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

2 COMMENTS

  1. Είναι πάρα πολύ καλή η τιμή. Δυστυχώς μάλλον θα εισαχθεί και θα πωλείται με κανένα 10ευρω τουλάχιστον καπέλο από τα ελληνικά μαγαζιά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here