Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Mi Watch, διαπιστώθηκαν κάποιες φυσικές ομοιότητες με το smartwatch της Apple. Υπάρχει μια καμπύλη ορθογώνια οθόνη αφής, μια κοφτερή κορώνα για κύλιση και ένα κουμπί σε σχήμα χαπιού ακριβώς κάτω από αυτό, το ίδιο με τη συσκευή της Apple.

Mi Watch

Αλλά η Xiaomi μοιράζεται τώρα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Mi Watch που μοιάζει με έναν ικανό μικρό ανταγωνιστή. Η Engadget αναφέρει ότι διαθέτει οθόνη AMOLED 1,78 ιντσών με πυκνότητα 326ppi και μπαταρία 570mAh, την οποία ισχυρίζεται η Xiaomi ότι είναι καλή για 36 ώρες χρήσης. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 3100 και 1GB μνήμης RAM και διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 8GB. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες Wi-Fi, Bluetooth και NFC, λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού και υποστήριξη eSIM για συνδεσιμότητα 4G.

Mi Watch

Η μεγάλη διαφορά (εκτός από την τιμή) είναι το λογισμικό της Xiaomi για το Wear OS: MIUI For Watch. Η Xiaomi δημιούργησε τις δικές της εφαρμογές για τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων ελαφρών εκδόσεων των εφαρμογών Tasks, Recorder και Notes, ενώ το MIUI For Watch θα έχει επίσης το δικό του κατάστημα εφαρμογών.

Mi Watch

Στρογγυλοποιώντας το σύνολο χαρακτηριστικών είναι διάφορες λειτουργίες υγείας, οι οποίες η Xiaomi ανέπτυξε με μεγάλη επιτυχία στο φτηνό και δημοφιλές Mi Smart Band. Σύμφωνα με το TechRadar, αυτά περιλαμβάνουν αισθητήρα οξυγόνου αίματος, παρακολούθηση ύπνου και άσκησης και κάτι που ονομάζεται “παρακολούθηση της ενέργειας του σώματος”. Το Mi Watch είναι προφανώς ανθεκτικό στο νερό (για κολύμπι).

Mi Watch

Τα κακά νέα είναι ότι το smartwatch θα κυκλοφορήσει στην Κίνα αρχικά. Το βασικό ρολόι θα είναι διαθέσιμο για $185 (CNY 1.299) στις 11 Νοεμβρίου, με μια φαινομενική έκδοση (με θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι και μεταλλικό λουράκι) που θα κυκλοφορήσει αργότερα για περίπου $290 (CNY 1.999). Είναι πιθανό το Mi Watch να ξεκινήσει και σε άλλες χώρες τους επόμενους μήνες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here