Τα Samsung Galaxy Buds + ήρθαν στην αγορά μόλις πριν από δύο μήνες ως μια ενημερωμένη έκδοση του αρχικού μοντέλου. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Samsung, εργάζεται ήδη σκληρά για ένα ανανεωμένο προϊόν τρίτης γενιάς που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Το WinFuture ισχυρίζεται ότι η Samsung αναπτύσσει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι Galaxy Buds με την εσωτερική κωδική ονομασία «Bean». Το τελευταίο είναι μια άμεση αναφορά στον επιλεγμένο σχεδιασμό καθώς τα ακουστικά μοιάζουν με τα φασόλια. Πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί αυτή η ονομασία στο διαφημιστικό υλικό.

Samsung Galaxy Buds

Ωστόσο, η Samsung βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση της δοκιμής και ο σχεδιασμός θα μπορούσε να αλλάξει λίγο, πριν την κυκλοφορία.

Τα νέα Samsung Galaxy Buds διαφέρουν θεμελιωδώς από αυτά που πωλούνται αυτή τη στιγμή. Η Samsung τα έχει διαμορφώσει ώστε να ταιριάζουν άνετα μέσα στο αυτί χωρίς καμία προεξοχή.

Έχει επίσης επιλέξει να αντικαταστήσει τις εναλλάξιμες άκρες με ένα καθολικό σχέδιο για το ακουστικό από πλαστικό. Μια απόφαση που θα μπορούσε να αποδειχθεί αμφιλεγόμενη μεταξύ των πελατών. Παρόμοια σχέδια έχουν παρατηρηθεί στα AirPods της Apple και στα FreeBuds της Huawei 3, αλλά δεν τον αγαπούν όλοι.

Samsung Galaxy Buds

Ένα άλλο μειονέκτημα αυτής της απόφασης είναι η απομόνωση του θορύβου. Οι άκρες από καουτσούκ παρέχουν απομόνωση στο αυτί και μπορούν έτσι να αποκλείουν εύκολα τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Φυσικά, η Samsung θα μπορούσε να προσπαθήσει να το διορθώσει μέσω του λογισμικού με τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από το μικρόφωνο.

Το WinFuture αναφέρει ότι η επόμενη γενιά των Samsung Galaxy Buds θα παρουσιαστούν κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, ωστόσο δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα σε αυτό το στάδιο.