Το WRC 10 πρόσφατα εμφανίστηκε στο Steam Next Fest, όπου οι παίχτες μπορούσαν να δοκιμάσουν ένα demo του επερχόμενου παιχνιδιού εντελώς δωρεάν. Η NACON και το studio της KT Racing με χαρά ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στο Steam Next Fest. Από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου, μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του WRC 10, το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, παιζόταν αποκλειστικά στο Steam.

Η νέα έκδοση του κορυφαίου rally simulator όπως όλα δείχνουν θα διαθέτει το πολυφημισμένο Ράλλυ Ακρόπολις της Ελλάδας.

Το all-new Anniversary mode στο WRC 10 προσφέρει στους οπαδούς του ράλλυ την ευκαιρία να ξαναζήσουν μερικές διάσημες στιγμές του WRC, από το 1973 έως σήμερα. Μπείτε πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων από την κάθε εποχή, γίνετε οι καλύτεροι οδηγοί του σπορ και θρύλοι του ράλλυ ολοκληρώνοντας τις πολλές διαθέσιμες προκλήσεις. Μέσα στο Renault Alpine A110, το Lancia Delta HF 4WD ή ίσως το Lancia 037, συμμετέχετε στο
Ράλλυ Ακρόπολις, ένα από τα ιστορικά γεγονότα που περιλαμβάνονται στο WRC 10. Με
άνεμους και σκονισμένους ορεινούς δρόμους, μερικές φορές στις άκρες των βράχων, το Ράλλυ Ακρόπολις της Ελλάδας είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους οδηγούς. Το 2021 γιορτάζει τη μεγάλη επιστροφή του στο Πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια απουσίας.
Με το WRC 10, ο κορυφαίος προσομοιωτής αγώνων εκτός δρόμου επαναπροσδιορίζεται!
Ολοκληρώστε τη σεζόν του 2021 και ξαναζήστε τις πιο έντονες στιγμές στο τιμόνι των εμβληματικών αυτοκινήτων γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του διαγωνισμού.

Το WRC 10 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC (Steam). Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.