Καλά διαβάσατε. Η Square Enix, έκανε ένα update όσον αφορά στις PC απαιτήσεις του επερχόμενου Action RPG της, Marvel’s Guardians Of The Galaxy.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο update στο Steam, το Guardians Of The Galaxy, θα χρειάζεται στον υπολογιστή σας, τουλάχιστον 150GB ελεύθερου χώρου, για να γίνει εγκατάσταση, ενώ προτείνεται να χρησιμοποιείτε ένα γρήγορο SSD, ο οποίος εγγυάται μια πολύ smooth εμπειρία και ανύπαρκτα loading times.

Παρόλα αυτά, δε χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ, σχετικά με το πόσες μέρες θα κατεβάζετε το παιχνίδι. Το μέγεθος των 150GB, αφορά μόνο στο χώρο που θα χρειαστεί το παιχνίδι για να κάνει εγκατάσταση. Το μέγεθος του download του τίτλου, θα είναι μόνο 32GB. Ακόμα και χωρίς πολύ γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο δηλαδή, αλλά με έναν γρήγορο SSD, το Guardians Of The Galaxy θα εγκατασταθεί σβέλτα.

Πάμε τώρα στα recommended specs. Η εταιρεία έχει αναφέρει ότι οι προτεινόμενες απαιτήσεις του παιχνιδιού σε PC είναι, επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα στα 64-bit, Windows 10, AMD Ryzen 1600 ή Intel Core i7-4790, 16 GB RAM και NVIDIA GeForce GTX 1660 Super ή AMD Radeon RX 590 και η Version 12 του DirectX.

Τέλος, τα minimum specs για να κάνετε join τους Guardians Of The Galaxy μέσω PC, είναι 8 GB RAM, AMD Ryzen 5 1400 ή Intel Core i5-4460 επεξεργαστές και Nvidia GTX 1060 ή AMD Radeon RX 570.

Το Marvel’s Guardians Of The Galaxy της Square Enix, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Για περισσότερα gaming νέα, μείνετε συντονισμένοι στο threepixelslab.gr.