Το Marvel’s Spider-Man: Remastered, το οποίο βόσκεται ακόμα διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω της Ultimate Edition του Spider-Man Miles Morales, σύντομα, πρόκειται να προσθέσει άλλες δύο νέες στολές, βγαλμένες απευθείας από την επερχόμενη, άκρως αναμενόμενη ταινία, Spider-Man: No Way Home.

Διαθέσιμες λοιπόν, θα είναι η νέα κόκκινη, μπλε με χρυσό στολή που έχει εμφανιστεί σε προηγούμενα trailer, καθώς και μια μαύρη με χρυσή φόρμα, η οποία αποτελεί την ιδανική για stealth δράση. Και οι δύο εμφανίζονται στο νέο trailer που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω και θα είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι δωρεάν από τις 10 Δεκεμβρίου 2021. Και για να μην ξεχνιόμαστε, η ίδια η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους περίπου μία εβδομάδα αργότερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer με τις νέες στολές, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το Spider-Man: No Way Home:

Τέλος, αυτές οι δύο νέες στολές δεν πρόκειται να ενσωματωθούν στην έκδοση του PS4 του Marvel’s Spider-Man, μιας και αυτή η προσθήκη είναι αποκλειστικά για την remastered έκδοση στο PS5. Αυτό είναι και λίγο κρίμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ελαφρώς περίπλοκη διαδικασία πίσω από την πραγματική αγορά του. Όπως και να έχει, αποτελεί μια ευχάριστη και ευπρόσδεκτη προσθήκη συνολικά, όποτε όσοι έχετε την ευχέρεια, μην ξεχαστείτε.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.