Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το επόμενο μεγάλο expansion του Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Η φήμη προέρχεται από τον έγκυρο γενικά leaker, Tom Henderson.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Henderson, το νέο expansion του Valhalla θα καταφθάσει το Μάρτιο του 2022, με 40 ώρες gameplay. Επιπλέον, λέγεται ότι θα έχει στοιχεία God of War, γεγονός που μας παραπέμπει σε γεγονότα βασισμένη στη Σκανδιναβική μυθολογία, που ήδη υπάρχουν στο παιχνίδι. Ορατό είναι στο μεταξύ το ενδεχόμενο να έχουμε ένα νέο DLC αυτό το μήνα, καθώς και μια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια των The Game Awards.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για το επερχόμενο expansion, αν και δεδομένου ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, είναι ήδη αρκετά αυτά που γνωρίζουμε. Αν βέβαια, ισχύουν, καθώς δεν πρόκειται παρά για φήμες. Πέρα από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, οι φήμες θέλουν το νέο expansion να ονομάζεται Dawn of Ragnarok και να έχει νέα gameplay mechanics, ένα νέο τύπο όπλου και νέα special abilities για τον Eivor.