Με την επικείμενη κυκλοφορία του God of War σε υπολογιστές, η PlayStation μας αποκάλυψε τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού για να μπορεί να γνωρίζει κάθε παίκτης αν θα μπορεί να το σηκώσει το σύστημά του.

Οι απαιτήσεις συστήματος είναι περίπου ότι θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι τριετίας, όχι τίποτα το ιδιαίτερο τουλάχιστον στις χαμηλότερες ρυθμίσεις, αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό ώστε να αποδώσει το μέγιστο δυνατό από την νέα πλατφόρμα. Συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε τις διάφορες κλίμακες στην παρακάτω εικόνα:

Γενικά, ένα μέσο σύστημα θα μπορεί να τρέξει σχετικά ικανοποιητικά το παιχνίδι, ενώ τα καλύτερα συστήματα θα μπορέσουν να αποδώσουν μια εικόνα ισάξια έως και καλύτερη από αυτή που είχε το παιχνίδι στο PS4 Pro. Πολλοί μάλιστα θα μπορούν να επωφεληθούν και των νέων τεχνολογιών που ενσωματώνονται στο παιχνίδι με την έλευσή του σε PC, όπως αυτά που φαίνονται παρακάτω:

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι πολλοί παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν το παιχνίδι, και τώρα μένει μόνο να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του στις 14 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Server στο Discord αποκτά για πρώτη φορά 1 εκατομμύριο μέλη