Το Final Fantasy VII Remake Intergrade της Square Enix, δεν έλαβε πρόσφατα και τις πιο καλές κριτικές, κυρίως λόγω της μεταφοράς του σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εκτός από το ότι κοστίζει 80€ και είναι αποκλειστικότητα του Epic Games Store, έχει και πολλά προβλήματα απόδοσης. Υπάρχει ωστόσο ένα πολύ ευχάριστο νέο, τουλάχιστον για όσους απέκτησαν το παιχνίδι όταν ήταν δωρεάν για PS4 με το PlayStation Plus, και μπορούν πλέον να κάνουν δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση του PS5, από τις 22 Δεκεμβρίου.

Οι συνδρομητές λοιπόν που δεν αγόρασαν το πλήρες παιχνίδι, μπορούν τώρα να επωφεληθούν στο PS5 από βελτιωμένα οπτικά στοιχεία, το gameplay σε 60 FPS και πολλά ακόμη εντελώς δωρεάν. Και αν αυτό δεν σας είναι αρκετό, το νέο Episode με όνομα INTERmission στο οποίο πρωταγωνιστεί η Yuffie Kisaragi στη δική της ξεχωριστή side ιστορία, έχει λάβει επίσης μία έκπτωση 25%.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό Tweet της Square Enix για τον τίτλο της:

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Final Fantasy VII Remake Intergrade, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review, πατώντας εδώ. Λεπτομέρειες σχετικά με τις βελτιώσεις απόδοσης για τα PC δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, επομένως μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab για τυχόν ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης: Marvel’s Spider-Man: Youtuber το μετέτρεψε σε First Person μέσω του Photo Mode