Ο δημιουργός του Game of Thrones, George R.R. Martin, μίλησε για την εμπειρία του σχετικά με τη δημιουργία του κόσμου του Elden Ring με τον Hidetaka Miyazaki, σε μια νέα ανάρτηση στο blog του.

Στο blog του λοιπόν, με όνομα “Not A Blog“, ο συγγραφέας εξηγεί ότι, «λίγα χρόνια πριν, ο Hidetaka Miyazaki και η απίστευτη ομάδα σχεδιαστών παιχνιδιών του, οι δημιουργοί της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Dark Souls, ήρθαν από την Ιαπωνία για να με ζητήσουν να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν το backstory και την ιστορία για ένα νέο παιχνίδι στο οποίο δούλευαν.” Όπως όλοι γνωρίζουμε σήμερα, ο Martin αναφέρεται στο Elden Ring. Ενώ παραδέχεται ότι, τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι πραγματικά το “φόρτε του” ή κάτι με το οποίο ασχολείται συχνά, πέρασε χρόνο παίζοντας κλασικά παιχνίδια στρατηγικής όπως τα Railroad Tycoon, Romance of the Three Kingdoms και Master of Orion.

Ο Miyazaki και η ομάδα του από την FromSoftware έκαναν πρωτοποριακά πράγματα με υπέροχη τέχνη και αυτό που ήθελαν από εμένα ήταν απλώς λίγη οικοδόμηση κόσμου: ένας βαθύς, σκοτεινός, ηχηρός κόσμος που θα χρησιμεύσει ως βάση για το παιχνίδι που σχεδίαζαν να δημιουργήσουν. Και όπως συμβαίνει, μου αρέσει να δημιουργώ κόσμους και να γράφω φανταστικές ιστορίες“. Ο Martin συνέχισε, ότι μετά την ολοκλήρωση αυτού του μέρους του Elden Ring, το παιχνίδι παραδόθηκε ξανά στα πολύ ικανά χέρια της FromSoftware. Ο πολυαγαπημένος συγγραφέας ολοκληρώνει λέγοντας: “Αλλά η ημέρα του Elden Ring είναι επιτέλους κοντά… και οφείλω να ομολογήσω ότι φαίνεται απίστευτο“.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Elden Ring καθυστέρησε πρόσφατα κατά ένα μήνα έως τις 25 Φεβρουαρίου 2022. Εξηγώντας την καθυστέρηση, η εκδότρια εταιρεία Bandai Namco, ισχυρίστηκε ότι το βάθος και η στρατηγική ελευθερία του παιχνιδιού ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες. Το Elden Ring διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που ονομάζεται Lands Between, ο οποίος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον συγγραφέα του Game of Thrones George R. R. Martin, ο οποίος είχε αναλάβει τη δημιουργία της ιστορίας του παιχνιδιού.

Για περισσότερο Elden Ring, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Διαβάστε επίσης: Φυσικές εκδόσεις του Sifu αναμένονται από την Άνοιξη του 2022