Η Ubisoft φαίνεται πως θέλει να φέρει την υποστήριξη 60 FPS για το Assassin’s Creed Origins του 2017. Η εταιρεία αποκάλυψε το σχέδιο της μέσω ενός Tweet προς τους fans στο “ACDay“, μια ετήσια εκδήλωση στις 21 Δεκεμβρίου που γιορτάζει το franchise και την κοινότητά του.

Η Ubisoft έγραψε στο Tweet: “Είτε αν είστε μακροχρόνιος fan, είτε αν μόλις ανακαλύψατε το Assassin’s Creed, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που είστε μέλος αυτής της κοινότητας. Η συνεχής υποστήριξη, το πάθος και η επαγρύπνησή σας, μας κάνει να νιώθουμε όλους ταπεινούς καθημερινά. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στο AC Valhalla και ένα συναρπαστικό μέλλον για το AC.”

Η Ubisoft πρόσθεσε σε ένα επόμενο tweet. “Επίσης, θέλουμε να προσθέσουμε υποστήριξη 60 FPS για το Assassin’s Creed Origins, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Πληροφοριακά, τον Αύγουστο, η Ubisoft πρόσθεσε υποστήριξη 60 FPS για το Assassin’s Creed Odyssey του 2018, για PlayStation 5 και Xbox Series X/S μέσω backwards compatibility. Για περισσότερο Assassin’s Creed, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Διαβάστε επίσης: Ο George R.R. Martin μιλάει για το Elden Ring και τη συνεργασία του με τον Miyazaki