Εδώ και πολύ καιρό η Microsoft προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τους PC gamers και απ’ότι φαίνεται τα κατάφερε αρκετά καλά στην φετινή E3. Παλιά παιχνίδια αναβιώνονται για το PC, νέα και παλιά Halo έρχονται για το PC αλλά και κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή που θα αντικαταστήσει το απαίσιο Windows Store.

Ο επικεφαλής του τομέα gaming, Phil Spencer αναφέρει πως η Microsoft δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει τα άλλα stores και θέλει να ακολουθήσει μια πιο “ελευθερη” προσέγγιση.

Δεν ήθελα ο κόσμος να σκεφτεί ότι αυτή ήταν μια προσπάθεια να αντικαταστήσουμε τα άλλα stores. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να του δώσουμε την δυνατότητα να το αγοράσει από το μέρος που επιθυμεί. Γι’αυτό ανακοινώσαμε ότι το Halo: The Master Chief Collection θα κυκλοφορήσει και στο Steam αλλά και στο δικό μας store.  Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι κοινότητες είναι συνδεδεμένες και για να το πετύχουμε αυτό έπρεπε να συνεργαστούμε με την Valve. Απ’όπου και αν αγοράσεις το παιχνίδι, θα είναι μια κοινότητα που θα παίζει μαζί.

Η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει στο Steam κι’άλλα υπάρχοντα παιχνίδια με πρώτο σε προτεραιότητα να είναι το Sea of Thieves.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here