Το 2D Puzzle Platform παιχνίδι Teslagrad έρχεται σύντομα για το Nintendo Switch. Οι παίκτες σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από την αρχή τα μυστήρια και τα μυστικά του εγκαταλειμμένου Tesla Tower. Σε συνεργασία με την Rain Games, η SOEDESCO θα κυκλοφορήσει τον τίτλο για το Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου. Για τους αληθινούς λάτρεις του Teslagrad, η SOEDESCO δημιούργησε ένα αποκλειστικό πακέτο ιδιαίτερης αξίας. Η συλλεκτική έκδοση είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Limited Run.

Teslagrad

Το ειδικό πακέτο θα περιλαμβάνει τα εξής:

  • Το παιχνίδι για το Nintendo Switch με αποκλειστικό εξώφυλλο
  • Μια ανώτερης ποιότητας θήκη από αλουμίνιο σε κόκκινο χρώμα για το Nintendo Switch
  • Ένα τυπωμένο art book με εικόνες του παιχνιδιού ζωγραφισμένες στο χέρι
  • Μια κάρτα οδηγιών με χρήσιμα στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας του παιχνιδιού
  • Μια εμβληματική καρφίτσα που απεικονίζει τον βασικό πρωταγωνιστή, τον Teslakid
  • Ένα μοναδικό στο είδος του μπρελόκ με το σύμβολο του Teslagrad

Από τότε που κυκλοφόρησε, το Teslagrad δέχτηκε πολλές θετικές αξιολογήσεις από τους παίκτες. Το παιχνίδι πούλησε πάνω από 1,7 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και αυτήν την στιγμή έχει θετικές αξιολογήσεις στην υπηρεσία Steam σε ποσοστό 85%. Το Teslagrad ήταν επίσης υποψήφιο για το βραβείο Unity στην κατηγορία “Best 2D Visuals“, για το βραβείο Best Nordic Innovation στην κατηγορία “Best Nordic Game of the Year” και για το βραβείο Game of the Year στην κατηγορία “Editors Choice” του επίσημου PlayStation Blog.

Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί: 

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here