Το RemotheredTormented Fathers είναι ένα αγνό και ρεαλιστικό survival horror παιχνίδι. Στον τίτλο αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Rosemary Reed, μιας συναρπαστικής 35χρονης γυναίκας. Η Rosemary καλείται να ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός κοριτσιού που ονομάζεται Celeste. Καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, βρίσκεται να παλεύει για τη ζωή της. Αντιμετωπίστε ψυχοπαθείς και φανατικούς χαρακτήρες και μπλεχτείτε σε έναν ιστό ψεμάτων. Οι δολοφόνοι και τα πάθη έρχονται στη ψηφιακή ζωή σας μέσα στο παιχνίδι.

Το homemade indie που αναγνωρίστηκε διεθνώς

Το RemotheredTormented Fathers ξεκίνησε το 2009 ως indie game με βάση τις ιδέες του Chris Darril. Την περίοδο εκείνη, ο Darril ήταν ο μόνος developer που εργαζόταν στο παιχνίδι. Στα πρώτα του στάδια, το τότε 2D παιχνίδι απέκτησε τη δική του κοινότητα οπαδών. Μετά από μερικά χρόνια, ο Darril συνεργάστηκε με τρεις φίλους του και ίδρυσε την Darril Arts. Το 2016 ακολούθησε μια συνεργασία με την Stormwind Games κι έτσι η ανάπτυξη του Remothered απογειώθηκε. Μετά από μία δεκαετία, το παιχνίδι έχει μεταμορφωθεί σε ένα αξιοσέβαστο survival horror game που είναι έτοιμο να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων.

Remothered: Tormented Fathers

Ετοιμαστείτε να παρασυρθείτε στον απόλυτο ψυχολογικό εφιάλτη. Η Darril Arts και η Stormwind Games συνεργάστηκαν με την SOEDESCO για να κυκλοφορήσουν την εμπορική έκδοση του RemotheredTormented Fathers. Το survival horror game θα εμφανιστεί στα καταστήματα για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το Xbox One στις 31 Οκτωβρίου. Εφόσον το παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο ψηφιακά στο Nintendo Switch τον Ιούλιο, οι παίκτες θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να το αποκτήσουν και σε εμπορική μορφή.

Δείτε το επίσημο trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορείτε να βρείτε τον τίτλο και στο Steam, μιας και η έκδοση για PC κυκλοφορεί ήδη από τον Ιανουάριο του 2018.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here