Η Infinity Ward μας αποκαλύπτει το ένα νέο multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare. Έχει το όνομα Gunfight και θα είναι ένα 2v2 mode που θα λαμβάνει μέρος σε μικρούς χάρτες και μικρής διάρκειας γύρους. Τα loadouts των παικτών θα είναι τα ίδια ενώ ανά κάθε γύρο θα αλλάζουν. Δείτε παρακάτω:

Το Gunfight ξεκινάει με δύο ομάδες αντίπαλες σε κάθε γύρο. Το loadout επιλέγεται αυτόματα σε κάθε γύρο και όλοι οι παίκτες έχουν το ίδιο. Δεν υπάρχουν heals ή revive σε αυτό το mode.

Επίσης, εαν κανείς δεν σκοτωθεί στα πρώτα 40 δευτερόλεπτα οι κανόνες αλλάζουν. Τοποθετείτε μια σημαία στην μέση του χάρτη και οι ομάδες θα πρέπει να την κρατήσουν για 3 δευτερόλεπτα για να νικήσουν τον γύρο. Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στους 6 πόντους νίκης κερδίζει.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here