Ποιος δεν θυμάται τα Tamagotchi; Τα μικρά αυτά “πλάσματα” ήταν μόδα το ’90 και το ’00, και χρειάζονταν φαγητό και φροντίδα για να παραμείνουν ζωντανά. Κάτι ανάλογο θα φέρει in-game και το νέο Call of Duty με μια αλλαγη· αυτά θα τρέφονται με θανάτους.

Το νέο αυτό feature εντόπισε το Game Informer σε ένα review. Το “Tamagunchi” θα βρίσκεται στο λειτουργικό wristwatch του παιχνιδιού. Και σε αντίθεση με το πραγματικό, αυτό θα τρέφεται με θανάτους.

Στην αρχή το wristwatch θα έδειχνε μόνο την πραγματική ώρα, το οποίο είναι από μόνο του ωραίο, αλλά μετά οι δημιουργοί άρχισαν να έρχονται με άλλες ιδέες για το τι θα μπορούσε να κάνει. Και μέσα σε αυτές τις ιδέες ήταν και αυτό.

Οπως ανέφερα πιο πάνω, δεν θα χρειάζεται φαγητό, αλλά θανάτους. Όσο περισσότερο σκοτώνεις (στο multiplayer πάντα) τόσο πιο χαρούμενο θα είναι και αυτό. Με κάθε kill θα κάνει και μικρούς χαρακτηριστικούς ήχους και θα χαίρεται.

Εαν δεν νοιάζεσαι για αυτό, θα “σαπίσει και θα πεθάνει”  δίνοντας σου κίνητρο να παίζεις περισσότερο στο multiplayer του Call of Duty.

Επειδή δε το ψήνω να περνάω μαθήματα, λέω να γράφω άρθρα. Λογικά θα με βρει κανείς ανά πάσα σχεδόν ώρα σε ένα από τα παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here