Κάθε εβδομάδα, ο Mitten Squad βρίσκει και έναν ασηνύθιστο τρόπο για να τερματίζει ένα παιχνίδι. Αυτή την φορά αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι υπερβολικά δύσκολο, να τερματίσει το Skyrim χρησιμοποιώντας μόνο μια δάδα ως όπλο.

Του πήρε λίγο χρόνο μέχρι να βρει την δάδα, καθώς έπρεπε να συλληφθεί για να πάει στο dungeon. Μεγιστοποίησε την ικανότητα του στο Block, το οποίο καθορίζει πόση ζημιά μπορεί να κάνει κάποιος σε αντίπαλο με μια δάδα. Μετά έβαλε το Deadly Bash perk στον χαρακτήρα του, το οποίο του επέτρεπε να ασκεί πέντε φορές περισσότερη ζημιά.

Η μυστική συνταγή όμως της αποστολής του ήταν οι σούπες που είχε στο σακίδιό του. Το Bash perk καταναλώνει πολλή αντοχή όμως με την σούπα ο χαρακτήρας αναγεννά ένα κομμάτι της ζωής και της αντοχής του χαρακτήρα κάθε δευτερόλεπτο για 12 λεπτά.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here