Όλοι περιμέναμε φέτος με αγωνία στην E3 την Ubisoft να ανακοινώσει έστω και κάτι μικρό για το επόμενο Splinter Cell. Αυτό όμως δεν έγινε και η τελευταία φορά που ακούστηκε για Splinter Cell ήταν όταν ανακοινώθηκε το Blacklist το 2013.

Ο CEO της Ubisoft έδωσε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της έκθεσης ChinaJoy 2019:

Θα κάνουμε νέα πειράματα με το Splinter Cell αλλά κυρίως σε άλλες πλατφόρμες. Δουλεύουμε πολύ πάνω στην σειρά ώστε να την επαναφέρουμε κάποτε. Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε αλλά χρειάζεται χρόνος και πρέπει να βρούμε την σωστή χρονική στιγμή ώστε να γίνει αυτό.

Ένα από τα πειράματα που αναφέρει ο Guillemot είναι πιθανότατα το φημολογούμενο VR Splinter Cell το οποίο θα είναι αποκλειστικότητα της Oculus για τις Rift και Quest συσκευές. Το επόμενο παιχνίδι Splinter Cell λογικά θα έρθει με την επόμενη γενιά hardware.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here