Το NBA 2K20 κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα και από τότε μάζεψε αρκετές αρνητικές κριτικές και σχόλια στο Steam αλλά και το χάσταγκ #fix2K20 έγινε δημοφιλής στο Twitter καθώς οι παίκτες αναφέρουν πολλά bugs που καταστρέφουν το gameplay αλλά και την ύπαρξη μικροσυναλλαγών. Οι παίκτες και διάφοροι streamers ζητούν την διόρθωση των προβλημάτων από την προηγούμενη Πέμπτη αλλά απ’ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουν λιγάκι παραπάνω.

Μερικά από τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι αργό φόρτωμα του παιχνιδιού, ατελείωτα crash, κόλλημα του συστήματος προόδου και φυσικά τα loot box. Επίσης η λειτουργία “Triple Threat” έχει απενεργοποιηθεί με την 2K να μην αναφέρει πότε θα είναι ξανά διαθέσιμη. Επίσης, τα παραπάνω προβλήματα εμφανίζονται σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού και όχι μόνο στο Steam.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here