Μόλις πριν λίγες ώρες, η Ubisoft ανακοίνωσε το Rayman Mini. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα του πασίγνωστου τίτλου για την νέα συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade.

Το Rayman Mini αναπτύσσεται από την Ubisoft Montpellier και την Pastagames. Ακολουθεί το μοτίβο όλων των γνωστών Rayman παιχνιδιών μέχρι σήμερα, αλλά πλέον με μια πιο “μινιόν” έκδοση. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer της ανακοίνωσης:

Πρόκειται για ένα fast-paced platformer παιχνίδι που θα περιλαμβάνει 48 ξεχωριστά επίπεδα. Τα περιβάλλοντα, όπως πάντα, είναι άκρως εντυπωσιακά και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα επίπεδο με ποτάμι, με ένα τεράστιο ιστό αράχνης και μια τρύπα που έχει σκάψει ένα κουνέλι. Οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο είτε με τον Rayman, είτε με την Barbara είτε με τον Globox. Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή και διασκεδαστική, με τα πάμπολλα skins που μπορεί κανείς να ξεκλειδώσει για τον κάθε χαρακτήρα.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, το Rayman Mini θα κυκλοφορήσει για το Apple Arcade. Κάτι τέτοιο θα προσφέρει στους χρήστες μια ομαλή cross-progression εμπειρία μεταξύ όλων των Apple φορητών συσκευών τους. Η πρόοδος στο παιχνίδι αποθηκεύεται στο iCould και έτσι οι παίχτες μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από οπουδήποτε. Τέλος, το παιχνίδι θα λάβει κι άλλο υλικό με το πέρασμα του χρόνου.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα. Μέχρι τότε, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα της Ubisoft.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here