Το Call of Duty: Modern Warfare έχει δημιουργήσει πάρα πολύ hype και όλοι οι fans δεν βρίσκουν την ώρα να κυκλοφορήσει. Ο επερχόμενος first-person shooter τίτλος από την Activision θα είναι η επανεκκίνηση του Call of Duty 4: Modern Warfare με τους ίδιους χαρακτήρες αλλά με διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με όσους έπαιξαν ένα μέρος του campaign είναι αρκετά σκοτεινό, άβολο και ρεαλιστικό.

Σήμερα, η Activision κυκλοφόρησε το τελικό gameplay launch trailer του Call of Duty: Mοdern Warfare. Το βίντεο δίνει έμφαση στο campaign και στις τακτικές που χρησιμοποιούνται. Αλλά όπως και σε κάθε παιχνίδι Call of Duty υπάρχουν πολλές εκρήξεις και εκπλήξεις.

Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και ειδικά για την λειτουργία Spec-Ops. Γνωρίζουμε ήδη πως το Survival Mode θα είναι αποκλειστικότητα στο PS4, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα περιλαμβάνουν τα Spec-Ops.

To Call οf Duty: Mοdern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για το PC, Xbox One και PS4.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here