Το Season 10 του Fortnite τελείωσε χθες το βράδυ με ένα Big Bang όπου όλος ο χάρτης ρουφήχτηκε από μια μαύρη τρύπα, οι σέρβερ του παιχνιδιού έπεσαν και οι παίκτες του Fortnite πιστεύουν ότι ο κόσμος τελείωσε.

Μεγαλειώδες τέλος έδωσε στο Season 10 του Fortnite η Epic σηματοδοτώντας μια μεγάλη αλλαγή για το παιχνίδι, με τους παίκτες να αρέσκονται στο γεγονός πως ένας νέος χάρτης θα έρθει για το Season 11 του παιχνιδιού καθώς ο τρέχον χάρτης ρουφήχτηκε από μια μαύρη τρύπα. Η Epic κάνει livestream την μαύρη τρύπα όσο το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο.

Το παιχνίδι έχει πάψει να υπάρχει προς το παρόν και το μόνο που υπάρχει είναι η παραπάνω Μαύρη Τρύπα. Η Epic Games διέγραψε όλα τα tweets από τον επίσημο λογαριασμό του Fortnite στο Twitter και έχει αφήσει μόνο την ζωντανή αναμετάδοση. Οι παίκτες άρχισαν να πανικοβάλλονται πως όλη τους η προσπάθεια και τα skins τους πήγαν χαμένα αλλά η Sony επιβεβαίωσε πως τίποτα δεν θα χαθεί.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες event και τα γεγονότα που έλαβαν μέρος:

Σίγουρα στην Epic Games ξέρουν πως να χτίζουν το hype. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί μετά;

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here