Εντάξει, ίσως έχει λίγο παραπάνω από πέντε χρόνια, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι πέντε χρόνια και δύο μέρες. Το σημαντικό όμως είναι το εξής: Σαν προχθές πριν 5 χρόνια κυκλοφόρησε το Call of Duty Advanced Warfare. Για όσους δεν θυμούνται, το Call of Duty Advanced Warfare ήταν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παιχνίδια τότε. Αυτό διότι άλλαξε εντελώς την τότε γνωστή φόρμουλα του Call of Duty. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το πρώτο της σειράς το οποίο ήταν ιδιαίτερα πιο φουτουριστικό. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, υπήρχαν τα Exo Suits. Αυτά επέτρεπαν στον χρήστη να κάνει διπλό άλμα στον αέρα και άλλες ειδικές ικανότητες. Αυτό βεβαίως δεν άρεσε σε πολλούς fans της σειράς, οι οποίοι μεταξύ μας ήταν και οι ίδιοι που παραπονιούνταν για το Ghosts και το πόσο ίδιο ήταν με προηγούμενα CoD.

Ίσως η εμπειρία από εκείνο το παιχνίδι να μην έμεινε και τόσο αξέχαστη καθώς δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, τόσο σαν Story όσο και σαν παιχνίδι. Αλλά αυτό το οποίο είναι χαραγμένο στα μυαλά (και τις καρδιές μας) ήταν το γνωστό “Press F to Pay Respects”. Η φράση αυτή αποτελεί meme στις μέρες μας και βρισκόταν στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού.

Το game σήμερα

Ξανάπαιξα πρόσφατα το game, σε 2K ανάλυση και 144 Hz, με τις ρυθμίσεις στα Ultra. Είναι αρκετά όμορφο ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα, και βλέποντας το πλέον με πιο καθαρό μυαλό, είναι αρκετά καλύτερο παιχνίδι απ’ότι θυμόμαστε. Ακόμα και το gamplay του είναι ιδιαίτερο, αν λάβουμε υπ’ όψη άλλα shooters. Προς Θεού δεν είναι ούτε το masterpiece που έλειπε από τη ζωή μας ούτε κάτι τέτοιο. Απλά είναι ένα αρκετά αξιόλογο παιχνίδι, το οποίο έτυχε αρκετής κριτικής. Και το multiplayer κομμάτι του ήταν αρκετά καλό τότε, αλλά υποθέτω πως μέχρι σήμερα θα είναι σχεδόν νεκρό λόγω των νέων κυκλοφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AOC Q27T1: Σχεδιασμένη από την Porsche με ανάλυση 1440p

Επειδή δε το ψήνω να περνάω μαθήματα, λέω να γράφω άρθρα. Λογικά θα με βρει κανείς ανά πάσα σχεδόν ώρα σε ένα από τα παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here