Το νέο patch του Call of Duty: Modern Warfare είναι εδώ. Μπορεί να μην είναι και το πιο ουσιαστικό, ωστόσο φέρνει κάποιες αλλαγές που είναι άξιες αναφοράς.

Καταρχάς, οι spawn cameras για τα Headquarters and Hardpoint καταργήθηκαν. Επιπλέον, το patch διορθώνει ένα πρόβλημα που αφορά στο πώς οι παίκτες μπορούν να μπουν κατά τη διάρκεια ενός free-for-all match. Μάλιστα, το free-for-all πλέον βρίσκεται στο filter menu, ενώ parties 4 ατόμων μπορούν πλέον να παίξουν μαζί σε Gun Game.

Σχετικά με τις διορθώσεις, το νέο patch του Modern Warfare διόρθωσε ένα bug το οποίο έκανε τα laser στα P90 και MP5 να μην είναι σωστά ευθυγραμμισμένα. Ακόμα, αφαιρέθηκαν κάποια θεματάκια στα out of bounds και στο boosting, τα οποία οι παίκτες εκμεταλλεύονταν.Ακόμα διορθώθηκε το πρόβλημα με το thermal optic για το PP19 Bizon και το E.O.D. perk στο free-for-all. Για το mode των Special Ops, το update περιλαμβάνει μικροαλλαγές στη δυσκολία, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο.

Σε άλλες ειδήσεις, η Infinity Ward εισήγαγε μια παραλλαγή του 2v2 gunfight mode. Οι παίκτες πλέον μπορούν να λάβουν μέρος σε τουρνουά για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Πρόκειται για διοργάνωση με μορφή knock-out match, δηλαδή με νίκη προκρίνεσαι και με ήττα έρχεται αποκλεισμός. Συμμετέχουν 16 ομάδες, ενώ το mode βρίσκεται ακόμα σε beta. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκευτείτε την ιστοσελίδα της Activision.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here