Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 5 Δεκεμβρίου. Η σελίδα του στο κατάστημα δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα και δεν γνωρίζουμε τι διαφορετικό θα έχει από την έκδοση στο Epic Games Store.

Μπορούμε να υποθέσουμε πως θα έχει Steam Achievements, trading κάρτες και άλλα ψηφιακά καλούδια. Επίσης ελπίζουμε να μην κυκλοφορήσει με τα τεχνικά προβλήματα της αρχικής έκδοσης. Η Rockstar έχει κυκλοφορήσει αρκετά patch για να το φτιάξει αυτό ωστόσο.

Αν θες να προσθέσεις mods στο Red Dead Redemption 2, όλοι αυτό περίμεναν με την κυκλοφορία του στο PC, τότε μπορείς να το κάνεις εύκολα με το RDR2 Mod Manager το οποίο κυκλοφόρησε χθες από τον δημιουργό του GTA 5 Mod Manager.

Μπορεί το RDR2 να μην προλαβαίνει τις Φθινοπωρινές “Black Friday” εκπτώσεις αλλά υπάρχουν χιλιάδες ακόμη παιχνίδια που τις προλαβαίνουν. Δείτε όλες τις εκπτώσεις εδώ.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here