Η Activision ανακοίνωσε ότι το Mοdern Warfare έχει παιχτεί περισσότερο από κάθε άλλο Call of Duty αυτής της γενιάς κονσολών. Πρόκειται για το νούμερο 1 παιχνίδι του franchise, κερδίζοντας τα Black Ops 3, World War II και άλλα.

Η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το παιχνίδι ορίζει νέα standard στο χώρο του mutliplayer για αυτή τη γενιά. Έχει ήδη ξεπεράσει σε ώρες παιχνιδιού κάθε άλλο παιχνίδι του franchise, όπως επίσης και σε ώρες ανά παίκτη και μέσο όρο καθημερινών παικτών. Συγκεκριμένα, έχει καταγράψει 500 εκατομμύρια ώρες και 300 εκατομμύρια multiplayer matches. Επιπλέον, το Mοdern Warfare έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολλάρια σε παγκόσμια έσοδα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Υπογραμμίζεται από την εταιρία ότι ο βραβευμένος τίτλος έχει μια σειρά από νέα για το franchise features. Πρόκειται για την υποστήριξη crossplay και cross-progression, καθώς και την αντικατάσταση Season Pass (τα γνωστά dlc) με περιεχόμενο που διανέμεται μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Περιεχόμενο το οποίο είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες .

Όπως αναφέρει ο Byron Beede, γενικός διευθυντής του Call of Duty για την Activision, το momentum του Mοdern Warfare είναι καταπληκτικό από την πρώτη μέρα. Οι παίκτες διασκεδάζουν παίζοντας κάνοντας χαρούμενους τους εργαζόμενους για τη σκληρή δουλειά τους. Ακόμα, υποσχέθηκε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που θα έρθουν στο μέλλον.

Τέλος, η Activision στάθηκε και πάλι στις νέες προσθήκες που έχει το παιχνίδι σήμερα.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here