Το νέο leak του Assassin’s Creed Ragnarok έχει πολλές λεπτομέρειες, ίσως υπερβολικά πολλές για ένα απλό leak. Το Ragnarok, όπως πολλοί μπορεί να έχετε ακούσει μέχρι τώρα, είναι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin’s Creed. Αυτό το leak έγινε έπειτα από εμφάνιση του παιχνιδιού σε διαδικτυακά καταστήματα.

FreeSync

Έγινε από κάποιον ο οποίος αναφέρει πως έχει διασυνδέσεις με την ομάδα ανάπτυξης. Σύμφωνα με αυτόν, το νέο παιχνίδι όντως θα μας μεταφέρει στην εποχή των Vikings. Η επίσημη παρουσίαση μπορεί να γίνει τον Φεβρουάριο μαζί με το event του PlayStation. Για άλλη μια φορά οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν το φύλο του πρωταγωνιστή, ο οποίος θα ηγείται μια μικρή ομάδα Vikings. Είναι πιθανό αυτή η ομάδα να αποτελέσει και το co-op στοιχείο του παιχνιδιού, και να απαρτίζεται από άλλους παίκτες, μέχρι 4.

Ανάμεσα σε άλλα, μπορεί να δει κανείς ότι ο χάρτης θα είναι ουσιαστικά όλη η Βόρεια Ευρώπη, περιλαμβάνοντας μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι, την Υόρκη, και το Λονδίνο. Στον τεράστιο αυτό χάρτη θα λαμβάνουν χώρα μάχες μεγάλης κλίμακας σε πραγματικό χρόνο. Το stealth στοιχείο είναι επίσης κάτι το οποίο έχει αλλάξει ριζικά. Τέλος, το παιχνίδι θα είναι cross-gen, και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.

Το leak στο Reddit είναι υπερβολικά λεπτομερές. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι δύσκολα κάποιος να κάτσει να σκεφτεί όλα αυτά για ένα ψέμα. Παρόλα αυτά, παραμένει ένα leak, οπότε υπομονή μέχρι να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ubisoft.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Might & Magic: Chess Royale της Ubisoft είναι battle royale 100 ατόμων

Επειδή δε το ψήνω να περνάω μαθήματα, λέω να γράφω άρθρα. Λογικά θα με βρει κανείς ανά πάσα σχεδόν ώρα σε ένα από τα παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here