Οι παίκτες του ΑPEX Legends πίστεψαν ότι βρήκαν ένα teaser για την επόμενη season. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ένα πολύ ασυνήθιστο bug. Ένα αντικείμενο που πέφτει έμοιαζε με μετεωρίτη ήταν στην πραγματικότητα ένα error που είχε να κάνει με την ultimate του Gibraltar.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, υπάρχει φημολογία από τον Οκτώβριο ότι αρκετοί παίκτες έβλεπαν αυτό το αντικείμενο στον ουρανό. Κάποιος λοιπόν το έκανε capture και το μοιράστηκε. Και πράγματι μοιάζει με μετεωρίτη που έρχεται από τον ουρανό και θα συγκρουστεί με το έδαφος.

Οι κοινότητα των fans προσπαθεί εδώ και καιρό να καταλάβει το θέαμα αυτό. Πρόσφατα, ο χρήστης του Reddit, PenPineapplePen πρόσφατα ανακάλυψε πώς να “προκαλέσει” το bug αυτό. Προέρχεται λοιπόν από την ultimate του Gibraltar, Defensive Bombardment. Αν όμως σκοτωθεί ο legend αφού καλέσει το airstrike, ο πύραυλος έρχεται οριζόντια. Υπάρχουν και άλλες εκφάνσεις του bug, όπως για παράδειγμα όταν η beacon grenade πέφτει μέσα από το map.

Η τρίτη season του ΑPEX Legends ξεκίνησε τον Οκτώβριο, με τη Respawn να μην έχει ξεκαθαρίσει πότε θα έρθει η τέταρτη. Έχοντας κυκλοφορήσει πέρυσι τον Ιανουάριο, ήταν ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του 2019, σε μεγάλο βαθμό χάρη στις αναβαθμίσεις, που έκαναν τους παίκτες να επιστρέφουν συνεχώς στο παιχνίδι.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here