Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες από την κυκλοφορία του Call of Duty: Modern Warfare. Φανταστείτε, λοιπόν, να εμφανιζόταν ένα μήνυμα που θα σας έλεγε ότι για να παίξετε πρέπει να διαγραφεί όλη σας η πρόοδος. Και όμως, αυτό το μήνυμα είδαν κάποιοι παίκτες χθες το βράδυ, μετά το νέο patch του παιχνιδιού.

Το μήνυμα-error που εμφανίστηκε σε κάποιους παίκτες μετά την αναβάθμιση, έλεγε ότι είχαν καταστραφεί τα δεδομένα, ή δεν είχαν κατέβει σωστά. Και σαν να μη φτάνει αυτό, πρόσθετε ότι για να διορθωθεί πρέπει να επαναφέρουν το rank και όσα είχαν ξεκλειδώσει. Με άλλα λόγια, να χάσουν όλα τα loadouts, killstreaks, field upgrades και perks που είχα ξεκλειδώσει ως τώρα. Εφιάλτης.

NEW UPDATE ERROR: im ded from modernwarfare

Αυτό που προξένησε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση όμως ήταν η συμβουλή της Infinity Ward όταν ανακάλυψε το πρόβλημα. Η εταιρεία λοιπόν, προέτρεψε τους παίκτες να μην πατήσουν πάνω σε καμία από τις επιλογές και να κάνουν hard close (δηλαδή alt-F4) στο παιχνίδι. Ωστόσο δεν είμαστε και ιδιαίτερα σίγουροι ότι είδατε το παρακάτω tweet πριν πατήσετε πάνω σε κάποια από τις επιλογές.

Ευτυχώς, η Infinity Ward πλέον έχει αφαιρέσει αυτό το μήνυμα, με την κατάσταση να μην είναι τόσο τραγική όσο φάνηκε αρχικά. Όσοι πάτησαν “yes” δεν έχασαν κάτι σημαντικό. Μόνο το ιστορικό μάχης τους, τις classes και τους operators. Επομένως, οτιδήποτε ξεκλειδώνεται έμεινε άθικτο.

Όσο για αυτούς που τους ενδιαφέρει το combat record, λογικά έχουν χαθεί οριστικά μόνο τα στατιστικά που καταγράφηκαν μετά το reset. Τα υπόλοιπα μπορούν να επαναφερθούν, σε μελλοντικό update.

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τι προκάλεσε στην κοινότητα του Call of Duty: Modern Warfare αυτή η ιστορία. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν ότι επέστρεψε το σύστημα των prestige από τα προηγούμενα Call of Duty, πράγμα που τελικά δεν ισχύει. Τέλος καλό, όλα καλά πάντως, με το update να φέρνει ενδιαφέροντα πράγματα, πέρα από ανησυχία στο community.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here