Λίγο νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, το Warcraft 3: Reforged κυκλοφόρησε αλλά δυστυχώς δεν αντεπεξήλθε στις προσδοκίες των gamer. Το παιχνίδι ήδη έχει αντλήσει αμέτρητες αρνητικές κριτικές και σίγουρα δεν είναι αυτό που υποσχέθηκε η Blizzard το 2018.

Η μέση βαθμολογία των κριτών στο Metacritic για το Warcraft 3: Reforged, είναι 63 στα 100 και συνήθως αυτό υποδεικνύει ένα κακό παιχνίδι. Όσον αφορά στην βαθμολογία των χρηστών, αυτή κάθεται μόλις στο 0.5 από τα 5 και έχουν καταχωρηθεί πάνω από 13.000 κριτικές. Άουτς.

Μετά από πάρα πολλές αντιπαραθέσεις και γενική κριτική προς το πρόσωπο της Blizzard, αυτό ήταν το τελευταίο που χρειαζόταν. Ωστόσο αυτό το γεγονός μπορεί να αφυπνίσει επιτέλους την Blizzard και να την οδηγήσει σε αλλαγή στρατηγικής.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.