Η Ubisoft μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Warlords of New York για το Tom Clancy’s The Division 2. Πρόκειται για ένα νέο Expansion που θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου για τον πρόσφατο τίτλο της εταιρείας. Αναμένεται να το δούμε σε PC, PS4, Xbox One, αλλά και στην συνδρομητική υπηρεσία της Ubisoft UPLAY+. Μάλιστα, η εταιρεία μας έκανε γνωστό πως το Expansion θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον μήνα του Μαρτίου και για το Google Stadia.

Για τους νέους παίχτες που μπαίνουν στο παιχνίδι, η Ubisoft τρέχει προσφορά γνωριμίας για την αγορά του παιχνιδιού. Όσοι αγοράσουν για πρώτη φορά την standard έκδοση του The Division 2, θα λάβουν μαζί και το Warlords of New York Expansion. Από την άλλη, όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι, θα πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά το Epxansion. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 Level και να έχουν φτάσει World Tier 5 για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Expansion. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία παρέχει και ένα Level 30 boost που μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει κατ’ ευθείαν.

Τι περιλαμβάνει το Warlords of New York

Στο νέο περιεχόμενο του The Division 2 οι παίχτες θα αντιμετωπίσουν νέες απειλές στην Νέα Υόρκη. Ο Aaron Keener, πρώην πράκτορας, φαίνεται πως είναι πλέον μεγάλη απειλή για την πολιτεία. Οι παίχτες θα περιπλανηθούν στον τεράστιο κόσμο του Manhattan, που είναι πλήρως κατεστραμμένο από έναν φονικό τυφώνα. Θα περάσουν από τοποθεσίες όπως οι Two Bridges, Chinatown και η Wall Street. Προκειμένου οι παίχτες να φτάσουν στα ίχνη του Keener, θα χρειαστεί να περάσουν από όλους τους Πράκτορες. Κάθε ένας από αυτούς έχει ξεχωριστές ικανότητες οι οποίες ανακαλύπτονται κατά την διάρκεια του gameplay.

Περισσότερες πληροφορίες για το Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού διανομέα.

Τέλος, όσον αφορά το περιεχόμενο του βασικού τίτλου, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε και το Episode 3 Coney Island: The Hunt. Αυτό περιλαμβάνει δύο νέες βασικές αποστολές, δύο αποκλειστικές αποστολές, το νέο specialization Firewall καθώς και νέα rewards και όπλα.

Το The Division 2 μπορεί κανείς να το αποκτήσει σε νέα μειωμένη τιμή στα 19,99€ σε όλα τα Ελληνικά συνεργαζόμενα καταστήματα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προσφορές της Ubisoft θα βρείτε εδώ.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.