Το The Division 2 είναι ένα ακόμα παιχνίδι της σειράς Tom Clancy’s και κυκλοφορεί από τις 7 Φεβρουαρίου 2019. Το παιχνίδι της Ubisoft έχει δεχτεί αρκετά καλές κριτικές και έχει απασχολήσει αρκετό κόσμο. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε και το Expansion Warlords of New York που ετοιμάζεται να έρθει στις 3 Μαρτίου.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από το επίσημο International Store της εταιρείας, το Tom Clancy’s The Division 2 έχει υποστεί μια τεράστια πτώση στην τιμή του. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι από την αρχική τιμή των 59,99€ έχει μια πτώση της τάξης του 95%. Έτσι, η τιμή του πλέον είναι μόλις στα 3€. Ασφαλώς η τιμή αυτή είναι πολύ προσιτή σε εκατομμύρια κόσμο και μπορεί κανείς να πει πως η εταιρεία το παραχωρεί “δωρεάν”. Βρείτε το εδώ.

The Division 2

Το Tom Clancy’s The Division 2 είναι ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί γύρω από την ομαδικότητα και την συνεργασία. Είναι ένα κατά βάση thrid-person shooter παιχνίδι με αρκετά μιλιταριστικό χαρακτήρα. Κυκλοφορεί από την Ubisoft, ωστόσο η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται από την Massive Entertainment. Μπορείτε να το βρείτε σε PC, PS4 και Xbox One.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.