Η Red Bull είναι σπόνσορας σε πολλά αθλήματα. Ένα από αυτά είναι και η Formula 1. Ένα από τα event που διοργανώνει είναι και το Red Bull Overtake σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, σε 6 πόλεις της Ελλάδας θα πάει ένα container με 5 προσομειωτές. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως είναι να οδηγείς το μονοθέσιο του Max Verstappen στο Red Bull Ring, στην Αυστρία. Θα χρησιμοποιείται το παιχνίδι F1 2019. Στόχος είναι οι παίκτες να οδηγήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν, και αν γίνεται να σπάσουν τον χρόνο του Max, 1.03.44. Να πούμε βεβαίως ότι αυτό είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Στο παγκόσμιο leaderboard, μόνο δύο άτομα έχουν καταφέρει να σπάσουν αυτό το χρόνο. Ακόμα και ένας οδηγός E-sports, βρίσκεται τρίτος, κάτι χιλιοστά πίσω.

Μετά το tour στην Ελλάδα, θα ανακοινωθούν οι δύο ταχύτεροι. Αυτοί κερδίζουν εισιτήρια για το Gran Prix της Αυστρίας στις αρχές Ιουλίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Βέβαια θα υπάρχουν κάποια assist ενεργοποιημένα. Τα Anti-Lock Brakes θα είναι ενεργοποιημένα, και το Traction Control θα είναι στο medium.

Οι στάσεις θα είναι οι εξής:

Αθήνα
Πάτρα
Ιωάννινα
Θεσσαλονίκη
Λάρισα
Ηράκλειο Κρήτης

Θα πάτε στο Red Bull Overtake; Πείτε μας στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Test Drive Unlimited: Υπό παραγωγή το νέο παιχνίδι της διάσημης σειράς