Το Gwent, το πολυαγαπημένο card game του Witcher είναι διαθέσιμο και για Android. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού υποστηρίζει cross play με τις άλλες πλατφόρμες, επιτρέποντας μονομαχίες μεταξύ παικτών Android, iOS και PC.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Gwent είναι ένα δωρεάν παιχνίδι με κάρτες, που είναι τοποθετημένο στο universe του Witcher. Χτίζεις το deck σου γύρω από 6 factions, όπως Nilfgaard, Northern Realms, Skellige και άλλα. Διαλέγεις μεταξύ ενός set από διάφορα game modes και κερδίζεις τους εχθρούς σου με το στρατό που έχεις φτιάξει.

Οι κάρτες που διαλέγεις περιλαμβάνουν διάσημους χαρακτήρες του Witcher, όπως ο Geralt, ο Vesemir, η Yennefer και πολλοί άλλοι. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε με βάση το card game που είδαμε πρώτη φορά στο “The Witcher 3”, αλλά έχει εξελιχθεί πέρα από αυτό. Βασισμένο στην ικανότητα και όχι στην τύχη, ο νικητής ενός match Gwent είναι αυτός που θα κερδίσει 2 από τους 3 γύρους. Έτσι, ακόμα και αν χάσεις τον πρώτο γύρο, μπορεί να γίνει ανατροπή.

Μπορείς να μεταβιβάσεις την πρόοδο και τις αγορές σου στην έκδοση Android μέσω ενός λογαριασμού GOG που είναι συσχετισμένος με μια άλλη έκδοση του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τη CD Projekt Red, οι ελάχιστες απαιτήσεις για κινητά Android είναι 1,5GB RAM και λειτουργικό Android 7.0.

Υπάρχει και ένα γιορτινό event που θα συνυπάρξει με την κυκλοφορία. Κάθε παίκτης που συνδέεται μέχρι τις 31 Μαρτίου θα πάρει δωρεάν ένα Ultimate Premium Keg. Αν έχετε εγγραφεί από πριν στο Gwent για Android θα πάρετε ακόμα ένα Imperial Golem avatar αφού συνδεθείτε. Υπάρχουν ακόμα πολλά καθημερινά έπαθλα κατά την εβδομάδα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here