Η Riot Games αποκάλυψε τον ενδέκατο πράκτορα του Valorant, την Reyna μέσω ενός σύντομου αποκαλυπτικού βίντεο στο Twitter. Το βίντεο επιδείχνει τις ικανότητες της αλλά δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές. Κρίνοντας πως το Valorant θα κυκλοφορήσει επίσημα για όλους στις 2 Ιουνίου, σύντομα αναμένεται να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτή.

Ωστόσο μπορούμε να καταλάβουμε μερικά πράγματα σχετικά με τις ικανότητες της με βάση τα λόγια που λέει η Reyna όταν τις εκτελεί. Για παράδειγμα το δωρεάν ability της (E) πρέπει να είναι κάποιους είδους blind καθώς λέει “Δεν βλέπεις τίποτα” όταν το χρησιμοποιεί. Μία από τις ικανότητες που αγοράζονται είναι lifesteal καθώς λέει “Δώσε μου την καρδιά σου” όταν την εκτελεί. Η δεύτερη ικανότητα πρέπει να την κάνει αόρατη καθώς τα χέρια της εξαφανίζονται.

Τέλος δεν γνωρίζουμε κάτι για την ultimate της καθώς δεν την χρησιμοποιεί στο βίντεο παραπάνω. Ωστόσο στο βίντεο φαίνεται μια τοποθεσία του νέου χάρτη που υποσχέθηκε η Riot με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Valorant είναι ο ανταγωνιστής του CS:GO από την Riot Games και είναι ένα γρήγορο 5v5 fps παιχνίδι που στοχεύει στην τακτική μάχη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.