Νέο μεγάλο update φέρνει σήμερα το Valorant, με αρκετές αλλαγές αλλά και προσθήκες.

Έπειτα από την πρώτη έκδοση του Battle Pass που έτρεχε όλο αυτό το διάστημα, το παιχνίδι της Riot είναι έτοιμο να μπει στην δεύτερη φάση του. Το Valorant δέχτηκε σήμερα ένα update περί τα 1.3GB και φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Το πιο εντυπωσιακό ίσως όλων, είναι η προσθήκη του Deathmatch mode στο παιχνίδι. Το Deathmatch mode είναι το γνωστό mode που υπάρχει σε πολλά άλλα FPS και μη παιχνίδια, όπου οι παίχτες των δύο αντίπαλων ομάδων αναμετρούνται για τα περισσότερα kills στο τέλος του γύρου. Στο Valorant το Deathmatch mode θα υπάρχει στην έκδοση του Free-for-all αλλά και του 5v5, ενώ το κάθε παιχνίδι θα λήγει όταν κάποιος παίχτης ή ομάδα φτάσει πρώτη στα 30 kills. Όλοι οι παίχτες θα ξεκινάνε το παιχνίδι με απεριόριστα χρήματα για να αγοράσουν ό,τι αυτοί πιστεύουν καλύτερο.

Valorant

Το Free-for-all mode του Deathmatch, θα φέρει επίσης αλλαγές στο respawn των παιχτών. Όταν κάποιος παίχτης πεθάνει, θα έχει την δυνατότητα να κάνει respawn και σε ορισμένα σημεία που χάρτη που ενδείκνυνται για respawn και έχουν οριστεί από την Riot. Σε κάθε περίπτωση, τα respawns θα γίνονται με τον παίχτη να έχει πλάτη τον τοίχο, ώστε να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση με το που επιτρέψει στο παιχνίδι. Τέλος, για το free-for-all deathmatch, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σύστημα UAV που προσθέτει η εταιρεία, το οποίο θα σκανάρει για εχθρούς κάθε 5 δευτερόλεπτα, εντοπίζοντας την θέση τους και προδίδοντάς τους.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στοιχείο του δεύτερου Battle Pass του Valorant, είναι η έλευση της νέας Agent με όνομα Killjoy. Η Killjoy αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από τους παίχτες του παιχνιδιού, ενώ ήδη πολλοί έχουν εκφράσει τα “παράπονά” τους, ότι πρόκειται ίσως για μια πολύ δυνατή Agent.

Τέλος, με το νέο Battle Pass θα έχουμε αρκετά νέα skins για τα όπλα, ενώ το ίδιο το Battle Pass θα κοστίζει 1.000 VP. Επιπλέον, θα έρθουν νέα sprays, νέα player cards καθώς και η νέα σειρά skins με όνομα Glitchpop.

Περισσότερες πληροφορίες για το Valorant αλλά και τα χαρακτηριστικά του, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Το Valorant διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους, μέσω της εταιρείας Riot.