Η Innersloth όπως είχε προαναφέρει θα συνέχιζε τις προσθήκες και τις βελτιώσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού Among Us, με τα νέα update να περιλαμβάνουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, μεταξύ αυτών και ένα νέο χάρτη.

Το τελευταίο update που είδαμε (να αναφέρουμε ότι κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου) προσέφερε κάποια bug fixes, fixes τα οποία θα επιδιορθωθούν και σε κινητές συσκευές αλλά και στην έκδοση του PC. Επίσης περιλάμβανε και την επιλογή ανώνυμης ψήφου, με τους crewmates να μπορούν πλέον να ψηφίζουν ανώνυμα.

Το επερχόμενο update το Δεκεμβρίου, ωστόσο, είναι το πιο ενδιαφέρον καθώς οι παίχτες θα μπορούν πιο εύκολα να παρακολουθούν την πρόοδο τους αλλά και να δημιουργήσουν λίστες φίλων, με το εν λόγω update να βελτιώνει πολύ το κοινωνικό τομέα του παιχνιδιού.

Επιπλέον, με την έλευση της νέας αναβάθμισης, θα δούμε έναν καινούργιο χάρτη ο οποίος ανακοινώθηκε από το στούντιο. Το στούντιο ανακοίνωσε πιο συγκεκριμένα τον “Henry Stickmin themed” χάρτη, ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι θα είναι μεγαλύτερος από τον Polus.

Ο εν λόγω χάρτης θα είναι δωρεάν και στις δύο εκδόσεις (mobile, PC) και θα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες και πιθανά tasks, ωστόσο δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για τον χάρτη καθώς το στούντιο δεν έχει δώσει επαρκείς πληροφορίες.

Δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου update του Among Us αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό εδώ.