Τα Windows 11 είναι ακόμα στην αρχή τους, με νέους χρήστες να αρχίζουν να το χρησιμοποιούν σιγά σιγά. Τα Windows 11 προσφέρουν έναν διαφορετικά σχεδιασμό, αλλά και ένα πιο φιλικό περιβάλλον. Όπως κάθε καινούριο λογισμικό, έτσι και αυτό μπορεί να παρουσιάσει αστάθειες και διάφορα προβλήματα. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν και ίσως κάποια από αυτά να μην μπορούν να επιλυθούν ακόμη. Εκτός αυτών μπορεί τα νέα Windows 11 να μην σας αρέσουν και να μη σας βολεύουν.

Για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερους ακόμα λόγους μπορείτε να επιστρέψετε εύκολο και γρήγορα πίσω στα Windows 10. Η Microsoft έχει προβλέψει για αυτό. Δείτε παρακάτω τη διαδικασία.

Πώς γίνεται το downgrade;

Αρχικά πηγαίνετε στο Windows button και μετά στο profile σας. Ύστερα επίλεγε το κουμπί των Settings/ρυθμίσεων.

Μετά από αυτό επιλέγετε την κατηγόρια System/Σύστημα και μετά το Reconery/Επαναφορά.

Έχοντας μπει σε αυτές τις ρυθμίσεις θα παρατηρήσετε μια επιλογή Go Back/Γυρίστε πίσω, πατήστε το συγκεκριμένο κουμπί.

Έπειτα επιλέγετε έναν λόγο που θέλετε να επιστρέψετε πίσω και πατάτε Next/συνέχεια. Στην επόμενη “σελίδα” που η Microsoft ρωτάει αν θέλετε να ελέγξει για ενημερώσεις, επιλέγετε No,Thanks/ Όχι, ευχαριστώ. Στις επόμενες σελίδες πρέπει να σιγουρευτείτε πως έχετε σώσει όσα χρήσιμα αρχεία χρειάζεστε και ότι θυμάστε τον κωδικό σας στα Windows 10. Επιλέγετε Go Back to Windows 10/ Γυρίστε πίσω στα Windows 10 και αυτό ήταν.

Περιμένετε λίγη ώρα και θα επιστρέψετε πίσω στα Windows 10, όπως παλιά.

Επειδή οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις και επιλογές που αναφέραμε στο άρθρο μπορεί να αλλάξουν, υπάρχει περίπτωση η ρυθμίσεις που δείχνουμε στο άρθρο να είναι διαφορετικές. Σε μια τέτοια περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να ανανεώσουμε το άρθρο.

Εάν δε νιώθετε σίγουροι να ακολουθήσετε τις παραπάνω ενέργειες απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο Facebook Page ή να κάνετε ένα post στο Facebook Group και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα μαζί σας.