Σίγουρα έχεις δει πολλούς να κυκλοφορούν με ηλεκτρικά σκούτερ στην πόλη σου είτε για να πάνε στην σχολή τους είτε για να καλύψουν μια μικρή -σχετικά- απόσταση από το σπίτι τους. Ήρθε η στιγμή να σας προτείνουμε να τα καλύτερα ηλεκτρικά Scooter και Skateboard μέσα από την στήλη “Φοιτητικός Οδηγός”.

Μην ξεχάσετε να δείτε και αυτούς τους οδηγούς:

 

Ηλεκτρικά Scooter/Ποδήλατα/Skateboard

 

Alfawise M1 Folding Electric Scooter – Black 350W

Διαθέτει διπλό σύστημα φρένων, ηλεκτρονικό ABS και είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία των 350Wh η οποία βγάζει 30 χιλιόμετρα με μια φόρτιση των 8 ωρών. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 25km/h.

 Με το κουπόνι M1PLWHCP πάει στα 298€, αγόρασε το εδώ.

Alfawise Dual Hub Motor Electric Skateboard – Black

Διαθέτει μπαταρία των 4000mAh η οποία διαρκεί για 18km. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 40km/h. Έχει αντι-ολισθητική επιφάνεια.

Αγορασέ το εδώ στα 327€

Ninebot Segway ES2 Folding Electric Scooter – Black

Διαθέτει διπλό σύστημα φρένων, ηλεκτρονικά και μηχανικά. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία των 5.2Ah η οποία διαρκεί για 25km. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 25km/h. Διπλώνει γρήγορα ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Με το κουπόνι GBES236999 πάει στα 334€, αγορασέ το εδώ.

Alfawise X1 Folding Electric Bike – Black 7.8Ah

Scooter

Διαθέτει διπλό σύστημα φρένων, είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία των 7.8Ah η οποία διαρκεί για 30 χιλιόμετρα. Η μέγιστη του ταχύτητα είναι 25km/h. Διπλώνει γρήγορα και απλά ώστε να καταλαμβάνει μικρό χώρο.

Με το κουπόνι ALFAWISEX1S πάει στα 409€, αγόρασε το εδώ.

Xiaomi M365 Folding Electric Scooter – Black

Scooter

Διαθέτει διπλό σύστημα φρένων, ηλεκτρονικό ABS, σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας και σύστημα cruise control. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία των 280Wh η οποία διαρκεί για 30km.  Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 25km/h. Διπλώνει γρήγορα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Με το κουπόνι BGM365GR πάει στα 409€, αγορασέ το εδώ.
Αγόρασε το εδώ στα 360€.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here