Σε μια ακόμα δυνατή ανακοίνωση προχώρησε η AMD στα πλαίσια της E3 2019. Επιτέλους, η εταιρεία αποκάλυψε τον Ryzen 3950X. Πρόκειται για τον νέο 16πύρηνο επεξεργαστή της AMD με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

Μάλιστα, η εταιρεία σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίασής της, άφηνε σχόλια και υπαινιγμούς για την Intel. Η AMD συνέκρινε ουκ ολίγες φορές τους επεξεργαστές της με αυτούς της Intel, μειώνοντάς τους συνεχώς. Όσον αφορά στα specs του νέου Ryzen, έχουμε έναν πανίσχυρο επεξεργαστή 16 πυρήνων και 32 νημάτων. Η κύρια συχνότητά του είναι στα 3.5GHz ενώ σε boost φτάνει και τα 4.7GHz. Υπάρχουν 72MB Total Cache και η κατανάλωση ανέρχεται στα 105Watt.

Ryzen 3950X

Ο AMD Ryzen 3950X αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τιμή στα $749. Οι δηλώσεις της Lisa Su, CEO της εταιρείας, θέλουν τον επεξεργαστή να κοστίζει λιγότερα από τα μισά ενός Intel i9-9900k. Στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά όλων των νέων επεξεργαστών της AMD:

Ryzen 3950X

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here