Είναι γεγονός πως αυτές οι δύο εταιρείες δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους. Το AMD vs Intel δεν σταματά ποτέ. Συνεχώς έχουν προβλήματα και εμείς συνεχώς έναν λόγο να υποστηρίζουμε ή να μισούμε την κάθε μια. Που θα πάει αυτή η κόντρα όμως; Ποιον θα ωφελήσει; Ελπίζουμε εμάς τους καταναλωτές.

Στα πλαίσια της έκθεσης E3 2019, λοιπόν, η παρουσίαση της AMD ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Η κόκκινη εταιρεία μας έδειξε αρκετά νέα προϊόντα, αρχιτεκτονικές και συνεργασίες με τρίτες εταιρείες. Είχαμε την ανακοίνωση του 16πύρηνου επεξεργαστή της εταιρείας καθώς και δύο νέων καρτών στα 7nm. Ωστόσο, καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίασής της, η AMD άφηνε αιχμές κατά της Intel. Το κόκκινο στρατόπεδο διαρκώς μείωνε τους επεξεργαστές του μπλε στρατοπέδου και και γελούσε εις βάρος τους. Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό παρουσιάζει τα highlights της παρουσίασης της AMD:

Ωστόσο, παρά την σκληρή κριτική η Intel δεν το βάζει κάτω. Η εταιρεία προκάλεσε την AMD σε ένα ανοιχτό benchmark για καταμέτρηση επιδόσεων των επεξεργαστών τους στο gaming. Και οι δύο εταιρείες υποστηρίζουν φανατικά τα προϊόντα τους και δημιουργούν ένα κλίμα ανταγωνισμού μεταξύ τους. Ασφαλώς, όλη αυτή η κόντρα δεν έχει παρά να ευνοεί το καταναλωτικό κοινό είτε με πτώση τιμών είτε με νέα ισχυρότερα προϊόντα στην αγορά. Και ο πόλεμος AMD vs Intel, καλά κρατεί…

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here