Η Team Group ανακκοίνωσε σήμερα τα νέα RAM modules T-Force Vulcan και Dark Z. Πρόκειται για gaming μνήμες DDR4 και τα modules θα είναι των 32GB. Θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις των 2666 και 3000 MHz. Οι μνήμες αυτές μπορούν να παρέχουν σε πανίσχυρα συστήματα υψηλές ταχύτητες και δυνατότητες multitasking, για τη δημιουργία video και editing. Ακόμα, μπορούν να υποστηρίξουν τέλεια όλες τις πλατφόρμες των Intel και AMD.

Η gaming σειρά T-Force είναι ίσως η κορυφαίες επιλογές το 2020 όσο αφορά σε αναβαθμίσεις μεγάλης χωρητικότητας. Οι T-Force Vulcan και Dark Z θα είναι οι πρώτες που θα κυκλοφορήσουν με μνήμη ίση με 32GB σε ένα μόλις stick. Η Vulcan Z θα έρθει με συχνότητες DDR4-2666 MHz και DDR4-3000 MHz, σε single και dual channel kit(32 GB X2). Η Dark Z θα έρχεται μόνο με DDR4-3000 MHz dual channel kit (32 GB X2).

Οι gaming μνήμες T-Force είναι επιλεγμένες μέσω μιας γρήγορης διαδικασίας testing. Κάθε μνήμη δοκιμάζεται για πλήρη συμβατότητα και σταθερότητα με όλες τις πλατφόρμες της AMD και της Intel. Προσφέρουν έτσι εξαιρετική ποιότητα, υψηλές επιδόσεις και τέλεια συμβατότητα. Παράλληλα, το O.C Profile, το overclock με ένα κλικ υποστηρίζεται, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν overclock χωρίς τροποποιήσεις.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here