Οι Intel και Nvidia ετοιμάζονται να ανανεώσουν τα κομμάτια τους που αφορούν σε laptops. Αυτό, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου. Σύμφωνα με τη σελίδα ITHome, η Intel πρόκειται να κυκλοφορήσει τη 10 γενιά επεξεργαστών, Comet Lake-H για φορητές συσκευές.

Τα νέα μοντέλα θα διαθέτουν βελτιωμένους χρονισμούς και αριθμό πυρήνων, με τα κορυφαία από αυτά να φτάνουν τους 8 πυρήνες και τα 16 threads. Η Nvidia από την άλλη μεριά, θα αναβαθμίσει τα κομμάτια της με την άφιξη των Turing SUPER mobile καρτών. Έως τώρα, υπήρχε επιλογή μόνο μεταξύ καρτών της κανονικής σειράς Turing. Ωστόσο, σύντομα θα υπάρχει SUPER έκδοση των υπαρχόντων καρτών γραφικών.

Δεδομένου ότι αυτές οι κάρτες αναμένονται επίσης στις 2 Απριλίου, οι κατασκευαστές laptop θα ενσωματώσουν τα νέα προϊόντα και θα παρουσιάσουν τα δικά τους εκείνη την ημερομηνία. Η διαθεσιμότητα αυτών των συσκευών, που θα βασίζονται στους νέους Intel Comet Lake-H CPUs και NVIDIA Turing SUPER GPUs αναμένεται πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα, στις 15 Απριλίου. Επιπλέον, είναι αξιοσημείωτο ότι η κατασκευάστρια εταιρεία Mechrevo θα έχει διαδικτυακή συνέντευξη τύπου. Εκεί, θα παρουσιάσει το gaming laptop “Ζ3”, που θα είναι βασισμένο στις νέες τεχνολογίες.

Με βάση τα δεδομένα, η επόμενη γενιά laptop φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Μένει να δούμε και πώς θα αποδίδουν στην πράξη.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here