Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι σύντομα θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί νέες εφαρμογές που εστιάζουν στον καταναλωτή υπό διαφορετικό εμπορικό σήμα. Αντί για το γνωστό εμπορικό σήμα, αυτές οι νέες εφαρμογές θα κυκλοφορήσουν με το εμπορικό σήμα “NPE Team, from Facebook“.

Για να μειωθούν οι προσδοκίες από αυτές τις εφαρμογές, το Facebook δεν χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα του. NPE (σημαίνει New Product Experimentation) Οι εφαρμογές της ομάδας θα έχουν πειραματικό χαρακτήρα, αλλάζουν πολύ γρήγορα και μπορεί να τερματιστούν εάν η ομάδα δει ότι δεν είναι χρήσιμες για τους ανθρώπους. Παρόλο που το εμπορικό σήμα είναι διαφορετικό, οι υπηρεσίες που προσφέρει η ομάδα NPE θα διέπονται από τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Δεδομένων του Facebook.

Ποιος είναι ο σκοπός των εφαρμογών που κυκλοφορούν χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας NPE;

Αυτός είναι ένας τρόπος για το Facebook να αναπτύξει νέες εμπειρίες για τους ανθρώπους και να δοκιμάσει διαφορετικές ιδέες, δημιουργώντας μικρές, εστιασμένες εφαρμογές, για να δουν αν οι χρήστες βρίσκουν ορισμένα χαρακτηριστικά χρήσιμα ή συναρπαστικά.

Διαβάστε επίσης: Πως να συνδέσεις το PS4 Controller στο PC

Αγαπώ το gaming και την τεχνολογία γενικότερα. Gadgetακιας μέχρι αηδίας και δεν υπάρχει κινητό που να μου ξεφύγει!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here