Η WarnerMedia ανακοίνωσε την Τρίτη την απάντησή της στο Netflix και το όνομα αυτής είναι HBO Max.

Η υπηρεσία συνεχούς ροής για την οποία η εταιρεία δεν ανακοίνωσε μια τιμή, θα προσφέρει το “best of the best” από όλα τα εμπορικά σήματα της WarnerMedia, δήλωσε ο γίγαντας της ψυχαγωγίας. Θα περιλαμβάνει προγράμματα από το HBO και άλλα εμπορικά σήματα της WarnerMedia όπως Warner Bros, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, CW, καθώς και τα Crunchyroll και Rooster Teeth της Otter Media. Θα περιλαμβάνει επίσης περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο μόνο στην streaming υπηρεσία, όπως η προηγουμένως ανακοινωθείσα σειρά “Dune: Sisterhood” που θα βασίζεται στο franchise Frank Herbert.

Οπως το Netflix, το HBO Max θα είναι μια πλατφόρμα γενικού κοινού με πρόγραμμα για παιδιά και οικογένειες μέχρι ενήλικες και θα περιλαμβάνει τίτλους για τους οπαδούς των εξειδικευμένων ειδών όπως το anime ή ενήλικου περιεχομένου.

Το HBO Max θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, λίγο αργότερα από ό, τι αρχικά αναμενόταν. Η WarnerMedia είχε αρχικά πει ότι θα κυκλοφορήσει την υπηρεσία το 2019, αλλά αργότερα είπε ότι θα έβγαζε μια beta έκδοση πιο μετά.

Η Wall Street Journal ανέφερε τον Ιούνιο ότι η WarnerMedia σχεδίαζε να χρεώνει μεταξύ 16 και 17 δολάρια το μήνα για την υπηρεσία, σε σύγκριση με τα 15 δολάρια το μήνα, που είναι το κόστος συνδρομής του HBO τώρα.

Η WarnerMedia ανακοίνωσε επίσης μερικές σημαντικές προσθήκες στην υπηρεσία όπως το “The Fresh Prince of Bel-Air” και το “Pretty Little Liars”. Η υπηρεσία θα φιλοξενήσει κάποιες νέες εκπομπές από το CW, συμπεριλαμβανομένου του “Batwoman” και του επερχόμενου “Riverdale” spinoff “Katy Keene“.

Αγαπώ το gaming και την τεχνολογία γενικότερα. Gadgetακιας μέχρι αηδίας και δεν υπάρχει κινητό που να μου ξεφύγει!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here