Το πιο γρήγορο πρότυπο WiFi 6 είναι μόλις έναν χρόνο, αλλά είναι ήδη εύκολο να βρείτε δρομολογητές χαμηλού κόστους που το υποστηρίζουν. Η TP-Link παρουσιάζει δύο δρομολογητές Wi-Fi 6 της Walmart, τους Archer AX1500 και AX3000, οι οποίοι επικεντρώνονται στη μείωση της τιμής για την είσοδο σε δικτύωση επόμενης γενιάς.

Το AX1500 που βλέπετε παραπάνω δεν θα σας κατατάξει με την κορυφαία ταχύτητα 1.2Gbps (300Mbps στα 2.4GHz), αλλά κοστίζει μόλις $70. Είναι μια σχετικά εύκολη επιλογή αν ψάχνετε απλά μια απτή βελτίωση σε σχέση με το WiFi 5 (γνωστός και ως 802.11ac).

Εκείνοι που θέλουν μια πιο σημαντική αναβάθμιση μπορούν να πληρώσουν $ 130 για το AX3000 (παρακάτω). Αυξάνει την ταχύτητα μέγιστη στα 2.4Gbps (574Mbps στα 2.4GHz) και προσθέτει μια θύρα USB για τις ανάγκες κοινής χρήσης σας.

TP-Link

Και οι δύο δρομολογητές θα φτάσουν την Walmart κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε πιο ισχυρούς δρομολογητές WiFi 6 και αυτοί ίσως είναι καλύτεροι εάν μεταφέρετε μεγάλα αρχεία ή έχετε ένα πολυάσχολο νοικοκυριό με πολλούς ανθρώπους να βρίσκονται online. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνουμε εδώ. Αυτό έχει περισσότερα σημεία εισόδου WiFi 6 για όσους θέλουν συμβατό εξοπλισμό αλλά δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here